2009-01-22 13:13:32• hírek • Szatmár.ro

Hétvégi programajánló

Körülnéztünk, milyen programokat ígér az előttünk álló hétvége. Íme néhány ajánlat.

Dobaláfestéssel vetítik le a Futamok című néma dokumentumfilmet péntek este 19 órai kezdettel a G.M. Zamfirescu Művelődési Házban. A film érdekessége, hogy a világ feszültségeit próbálja meg ábrázolni. A Földön dúló háborúk, az élet örömei és furcsaságai egyaránt kifejezésre kerülnek. A néma film hatását Cserey Csabcsi dobos egy különleges dobaláfestéssel próbálja meg érzékeltetni, és közelebb vinni a közönséghez. Belépés 5 lej.

Péntek este 21 órától karaoke party várja a Downtown Pubban a bulizni vágyó fiatalokat. Az est folyamán bárki kipróbálhatja énekhangját, és beleélheti magát a világsztárok szerepébe. Ha szereted a finom borokat, mindenképpen ott a helyed a pubban, hiszen pénteken és szombaton mindössze hat lejért, tied lehet egy félliter ízletes, különleges bor. A legjobb karaokézók továbbá a Bergenbier által felajánlott focilabdák vagy focidrukker-sálak egyikét is megnyerhetik.

Az Északi Színház Harag György Társulata pénteken 19 órakor a Bolond vasárnap című darabot mutatja be a Páskándi Géza bérleteseknek. Szombaton, január 24-én, 11 órai kezdettel az Arany János bérletesek tekinthetik meg a Mindhalálig Beatles című előadást, majd 19 órakor ugyanezt a darabot a Török István bérleteseknek is játsszák.

Vasárnap, a 10 órakor kezdődő istentisztelet keretében, az Ökumenikus Imahét zárásaként a Tálentum együttes koncertezik a Szatmár Kültelki Templomban. Az együttes 2002-ben azzal a céllal alakult, hogy hirdesse az evangéliumot a zenén keresztül. Koncertanyagukat nagyrészt egyházi vonatkozású dalok képezik, de olyan világi dalokat is játszanak, amelyek komoly, igaz és hiteles mondanivalóval bírnak.

Pénteken ismét karaoke party lesz a Downtown Pubban.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: